No Money Down Real Estate Investing Course
Learn How To Buy Income Properties Without Risk, Good
Credit, Money Or Tenants!

Click here for more information
 
Welcome, Unregistered.
User Name
Password
Forum Links
Site Navigation
Real Estate Resources
Go Back   Real Estate Investing > Real Estate Investment > Hard Money Lender
Reply
   
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2013, 09:39 AM
qmtrqxhh qmtrqxhh is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 597
Default QQG 596 kan bites og slikker fra inficerede dyr sprede sygdommen. lb

Rabies: Er din hund i fare
?
I næsten alle tilfælde af rabies, er infektionen dødelig. Alle pattedyr (herunder mennesker) er modtagelige for denne virus infektion, som forårsager en akut infektion i hjernen. Under sygdom forstyrrelser for adfærd er noteret, som i nogle arter resulterer i uprovokeret aggression og bidende af andre dyr. Dette er normalt tilfældet med en berørt hund. Og fordi rabies virus kan være til stede i spyt, kan bites og slikker fra inficerede dyr sprede sygdommen.
Den gode nyhed er, at rabies vaccinen er meget effektiv i at forhindre spredning Parajumpers Sale af rabies til hunde og katte. Og er rabiesvaccinationer påkrævet ved lov i de fleste områder, som hjælper med at beskytte både mennesker og kæledyr. Disse vaccinationer anses for at være centrale vacciner til hunde og katte.
Oplysninger om den rabies protokoller afvige en Canada Goose Jakke smule fra den ene tilstand til en anden, og endda fra dyrlæge til den anden, men typisk er den første vaccine gives til hvalpe 12 uger. En rabies booster Vaccinen gives et år senere, og så er det administreres enten årligt eller hvert tredje år.
Forsikring, at en PET modtager og holder strøm med rabies vaccine er en vigtig bestanddel af hundens ejer. Den beskytter familien af ​​PET, PET selv, såvel som andre dyr og mennesker. Når en person er bidt af en hund en af ​​de første kontrollerede tingene er dyrlæge rekord.
I de fleste tilfælde, hvis hunden er aktuel med sine vacciner, ifølge de statslige protokoller bliver faren for person eksponeret for rabies er ubetydelig. Men hvis hunden ikke blev vaccineret det er sandsynligt, at dyret får karantæne i en periode på 10-14 dage. I de fleste tilfælde vil ejeren af ​​PET være ansvarlig for omkostningerne ved denne indespærring, som vil Parajumpers Jakke finde sted i et sikret rum.
Inkubation i en person er normalt 3-8 uger, men det kan være Ugg Sko så lang som to år. De første symptomer kan omfatte følelsesløshed omkring det område af bid, feber, hovedpine og generel træthed.
Såfremt en Canada Goose Vest hund er blevet bidt af en rabiat dyr eller er mistænkt for at være smittet med rabies resultatet vil være langt mere positivt, hvis hunden er vaccineret mod rabies. Hvis ja, i de fleste tilfælde kæledyr vil blive re-vaccineret, og begrænset til en periode (som varierer fra stat til stat, generelt 30-50 dage).
Hvis dyret ikke er vaccineret, og eksponeringen er bekræftet den sædvanlige anbefaling er eutanasi for kæledyret. Ellers er PET karantæne i en længere periode, ofte så lang tid som seks måneder. Indespærring foregår i en sikker facilitet, og PET-ejer er ansvarlig for de afholdte udgifter. Bøder vurderes også for ikke at have kæledyret korrekt vaccineret. Hvis hunden viser tegn på sygdom eutanasi er sandsynlig.
Når et dyr er inficeret med rabies virus infektion eller virus replikeres Barbour Jakker i væv Ugg Sko i hele kroppen og det til sidst når frem til hjernen. Når det sker der er en ændring af personlighed i dyret. Hunden er sandsynligvis være aggressiv og farlig at være ca. Snart bagefter dyrets hals er tilbøjelige til at blive lammet, forhindrer ham i at synke. I Canada Goose Danmark denne fase er du sandsynligvis se savlen eller fråde om Parajumpers Sale munden. Døden sker normalt inden for ti dage fra det tidspunkt, Mbt Sandaler at dyrets hjerne bliver smittet.
*
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum JumpAll times are GMT -8. The time now is 05:58 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2001 - 2006, Buy Income Properties, Inc. All Rights Reserved. Privacy Policy in Observance.