No Money Down Real Estate Investing Course
Learn How To Buy Income Properties Without Risk, Good
Credit, Money Or Tenants!

Click here for more information
 
Welcome, Unregistered.
User Name
Password
Forum Links
Site Navigation
Real Estate Resources
Go Back   Real Estate Investing > Real Estate Investment > Mobile Home
Reply
   
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2013, 09:56 AM
qvtrdmmh qvtrdmmh is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 598
Default KVE 592 som indeholder så meget kulstof gpl

Biofuel Plantations på tropisk skovområder Er Bad for klimaet og biodiversitet, Undersøgelse Finder
Undersøgelsen afslører, at det ville tage mindst 75 år for kulstofemissioner gemt ved brug af biobrændstoffer for at kompensere for kulstof tabt gennem skov konvertering. Og hvis den oprindelige levested var carbon-rige tørvemoser, ville kulstofbalance tage mere end 600 år. På den anden side ville plantning biobrændstoffer på forringede Imperata græsland i stedet for tropiske regnskove føre til en netto-fjernelse af kulstof i 10 år forfatterne fundet.
Undersøgelsen er den mest omfattende analyse af konsekvenserne af olie palme plantager i tropiske skove på klima og biodiversitet. Den blev udført af et internationalt forskerhold bestående af botanikere, økologer og ingeniører fra syv nationer.
"Vores analyse fandt, at det ville tage 75-93 år at se nogen fordele for klimaet fra biobrændsel plantager på konverterede tropiske skovområder," siger ledende forfatter Finn Danielsen i Moncler Jakker Danmark nordiske kontor for udvikling og økologi (Nordeco). "Indtil da, vil vi frigive kulstof i atmosfæren ved at skære tropiske regnskove, ud over at miste værdifulde plante-og dyrearter. Det er endnu værre på tørvemoser, som indeholder så meget kulstof, som det ville være 600 år, før vi ser nogen fordele overhovedet. "
Biobrændstoffer er blevet udråbt som et miljøvenligt alternativ til fossile brændstoffer, en af ??de største bidragydere til den globale opvarmning. En sådan biobrændsel, palmeolie, dækker millioner af hektar i Sydøstasien, hvor det har direkte eller indirekte Parajumpers Long Bear udskiftet tropiske regnskove, hvilket resulterer i tab af levesteder for arter såsom næsehorn og orangutanger og tab af kulstof lagret i træer og tørvemoser.
"Biobrændstoffer er en dårlig aftale for skove, dyreliv og klimaet, hvis de erstatter tropiske regnskove," siger medforfatter Dr. Neil Burgess af World Wildlife Fund. "Faktisk skynder de klimaforandringer ved at fjerne en af ??verdens mest effektive kulstoflagring værktøjer -. Intakte tropiske regnskove"
Forfatterne opfordrer til udvikling af fælles globale standarder for bæredygtig produktion af biobrændstoffer.
"Tilskud til at købe tropiske biobrændstoffer er givet af lande i Europa og Nordamerika angiveligt for at reducere deres udledning af drivhusgasser fra transporten" sagde Danielsen. "Mens disse lande stræber efter at opfylde deres forpligtelser under én international aftale, Kyoto-protokollen, at de opfordrer andre til at øge deres emissioner samt bryde deres forpligtelser i henhold til en anden aftale, konventionen om den biologiske mangfoldighed."
"Sammenligning floraen i Moncler Jakker regnskoven med, at oliepalmeplantager viser den ødelæggende effekt af skovomlægning på biodiversiteten. Større plantegrupper, der trives i naturlig regnskov, såsom træer, lianer, orkideer og indfødte palmer, er helt fraværende. De planter, der vokser rigeligt i plantager er for det meste almindelige bregne arter, der kan lide solskin. Skovplanter brug skyggefulde og uforstyrret habitat for at overleve ", sagde botaniker Hendrien Beukema af University of Parajumpers Jakke Groningen i Holland.
fauna, kun én ud af seks skovarter kan overleve Canada Goose i plantagerne, undersøgelsen finder. De fleste af disse er almindelige og udbredte arter.
"Besparelse de eksisterende skove er ikke kun godt for klimaet, da udledningen Isabel Marant Støvler af ??drivhusgasser reduceres, men også giver yderligere fordele, såsom beskyttelse af biodiversitet", sagde Dr. Daniel Murdiyarso i Indonesien-baserede Center for International Forestry ( CIFOR). Tropiske Ugg Støvler skove indeholde mere end halvdelen af ??Jordens terrestriske arter og Sydøstasiens skove er blandt de rigeste i arter. De har også gemme omkring 46 procent af verdens levende terrestriske kulstof og 25 procent af den samlede netto globale kulstofemissioner kan stamme fra afskovning.
"Det er en kæmpe selvmodsigelse at rydde tropiske regnskove for at dyrke afgrøder til såkaldte" miljøvenlige "brændstoffer," siger medforfatter Faizal Parish af Global Environment Center, Malaysia. "Dette er ikke kun et problem i Sydøstasien - i Latinamerika skove bliver ryddet for soja produktion, som er endnu mindre effektiv til produktion af biobrændstoffer i forhold til olie Parajumpers Danmark palme. Begrænsning af skovrydning er en Isabel Marant København langt mere effektiv måde for lande at reducere klimaændringerne og samtidig opfylde deres forpligtelser til at beskytte den biologiske mangfoldighed. "
"Eventuelle biobrændstof plantager i tropiske skovområder bør kun i det tidligere skovarealer, som allerede er alvorligt forringet til kun at understøtte græsklædte vegetation," Parish tilføjet. "Pleje yderligere behov for at forhindre, at sådanne plantager over at stimulere yderligere skovødelæggelse i tilstødende områder." Canada Goose Danmark
Papiret blev forfattet af: Finn Danielsen (Nordeco, Danmark), Hendrien Beukema (University of Groningen, Nederlandene), Neil D. Burgess (World Wildlife Fund USA og University of Cambridge), Faizal Parish (Global Environment Centre, Malaysia ), Carsten A. Brühl (University Koblenz-Landau, Tyskland), Paul F. Donald (RSPB, UK), Daniel Murdiyarso (CIFOR, Indonesien) Ben Phalan (University of Cambridge), Lucas Reijnders (University of Amsterdam, Netherlands ), Matthew Struebig (Queen Mary University of London, UK), og Emily Fitzherbert (Zoological Society of London og University of East Anglia, UK).
*
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum JumpAll times are GMT -8. The time now is 08:42 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright © 2001 - 2006, Buy Income Properties, Inc. All Rights Reserved. Privacy Policy in Observance.